Estetika Salong

Estetika Salong

Estetika Salong – Kvalitet og service

Velkommen til vårt nye og spennende konsept – Estètika Anna Monika Team. Dette er et drøm som jeg har ønsket meg lenge og nå er den endelig her for dere. I mange år har jeg gitt mine kunder en varm atmosfære med trygge manikyr- tjenester på høyeste nivå. Nå ønsker jeg velkommen et helt nytt profesjonelt team som vil utvide behandlingstilbudene, alt under ett tak. Dette er visjonen bak Estètika. Her får dere utført flere skjønhetsbehandlinger på samme sted. Du møter engasjerte og dyktige spesialister som leverer høy kvalitet og god service.

Velkommen til  oss i vårt nye lokale på Straume.

Anna Monika

Estetika Salong – BOOK TIME  HER

 

Estetika Team

Anna Monika Szeliga
Anna Monika Szeliga

Anna Monika er en sertifisert negledesigner med over 20 års erfaring. Hun er sertifisert Nail trener for Slowianka Nail Trends og er eier av Estetika. “Arbeidet mitt må være rent, estetisk og neglene laget riktig. Kvalitet først.

Frida
Frida

Frida er utdannet negledesigner. “Hos meg er det kunden som er i fokus. Jeg er en livlig og dedikert jente som har stor kjærlighet for nail art. Hos meg er du alltid velkommen

Ingrida
Ingrida

Ingrida har 7 års erfaring. Spesialkompetanse innen kosmetisk permanent makeup og design av bryn. Er sertifisert innen Magic Shading, Aquarelle Lips og Soft Eyeliner.  “Jeg brenner virkelig for det jeg gjør

Aurelia
Aurelia

Aurelia er en kvalifisert negledesigner fra 2005 og mer enn 4 års sertifikat negleinstruktør av Victoria Boro-merket. Hun er manikyrperfeksjonist, og bruker bare kvalitetsprodukter. Hennes motto er “Alltid kvalitet, men ikke kvantitet.”

Montigaile
Montigaile

Montigaile er en sertifisert pedikyrmester med 10 års erfaring. “Jeg elsker pedikyr, fordi det ikke bare er vakkre polerte negler, men også hygienisk og bekvemmelig.” Besøk meg i Estetika salongen for en grundig pedikyr!

 

Rizida
Rizida

Marta er utdannet kosmetikk og en master i folkehelse ved Jagiellonian University i Krakow og drevet med negler i over 10 år. Hun setter pris på enkelhet og natur og har bodd i Norge i snart 8 år. “På jobben er det viktigste for meg profesjonalitet og klientens komfort.”

Estetika Salong – Hvorfor velge oss?

Hos oss er det kunden som er i hovedfokus. Som bedrift bruker vi utelukkende høykvalitets produkter og oppdaterer oss alltid på de siste trendene i bransjen. Dette krever et motivert team, som brenner for faget. Vi krever mye av oss selv, slik at du alltid blir fornøyd med vårt arbeid.