Neglekurs negler

Neglekurs

Neglekurs? Anna Monika  underviser og kurser på det absolutt høyeste nivå. Uavhengig om du akkurat har startet på eventyret ditt eller er du en erfaren stylist. Leter du kanskje etter muligheter for videre utvikling? Du vil garantert finne et kurs eller en leksjon for deg.  Vårt brede utvalg av tekniske opplærings- og nail art kurs vil la deg gradvis sette deg nye faglige mål for din egne karrierevei.

Alle kurs gjennomføres ved å bruke Slowianka produkter. Opplæring foregår i små grupper på 4-6 personer. Studentene jobber med modeller i en vennlig atmosfære.

Ta kontakt med oss. Velkommen!

slowiankabergen@gmail.com

Tlf. 98 47 22 64

Nail trends øygarden

Slowianka Nail Trends

Slowianka står ikke bare for trening kursing  og produkter. Slowianka er en fullverdig distributør av alt det en fremadstormende stylist trenger.
Her finner du alt du trenger til negledesign.
Nail art kurskurs

Nail art

Slipp fantasien løs og bli kreativ med Nail art. Med oss lærer du nye Nail art teknikker og kan gi noe extra til kundene dine

Sammen med deg setter vi trender innen neglestyling. Vi er inspirert av moteverdenen og populærkulturen som er kjent for oss over hele verden. Vi liker ikke kjedsomhet, vi foretrekker å være annerledes enn de andre, så la oss kombinere talentene våre for å skape noe ekstraordinært.

Profesjonalitet neglekurs

Profesjonalitet

Det er grunnlaget for suksess i alle felt. I samsvar med denne meldingen gir vi våre kunder nøye utvalgte produkter og opplæring.
Bruk av produktene vil bare være vellykket når den er ledsaget av grundig og innholdsrike produkter og teknisk opplæring.

Slowianka banner langt

VELG KURS

GEL & GEL POLISH KURS
GEL & GEL POLISH KURS
OMBRE KURS(ONLINE)
OMBRE KURS(ONLINE)
Manikyr Kurs
Manikyr Kurs
One stroke kurs
One stroke kurs

Neglekurs og praktisk info

Kursansvarlig for neglekurs og Slowianka Bergen er Anna Monika Szeliga. Hun er en sertifisert og meget erfaren negledesigner med over 20 års erfaring. Anna Monika eier både Estetika Salongen på Straume og Negleakademiet Slowianka Nails Bergen. Videre er hun godkjent instruktør, distributør og vinner av blant annet “Årets Negledesigner 2019”.

Finner du ikke kurset du leter etter? Du kan alltid kontakte oss for å høre om flere av våre spennende og lærerike kurs. Ønsker du å kjøpe produkter etter at du har vært på kurs? Eller ser du bare etter en gave til deg selv eller noen du er glad i. Sjekk ut vår nettbutikk som selger mange flotte produkter i god kvalitet. Alt du trenger til ditt negle og makeup eventyr.

Slowianka Team Norge

Anna Monika Szeliga-Bergen
Anna Monika Szeliga-Bergen

Sertifisert negledesigner siden 2002

Anna Monika er en sertifisert negledesigner med over 20 års erfaring. Hun er sertifisert Nail trener for Slowianka Nail Trends og er eier av Estetika. “Arbeidet mitt må være rent, estetisk og neglene laget riktig. Kvalitet først.”

Natalia Larina-Polen
Natalia Larina-Polen

Eier av Slowianka Nail Trends og hoved instruktør

​Eier av Slowianka Nail Trends og hoved instruktør. Natalia har funnet opp over 30 originale negle teknikker og produsert eget sitt eget merke.​Hun har vært i bransjen siden hun var 15 år gammel og har vunnet mange internasjonale premier.​

Magdalena Swiderska-Oslo
Magdalena Swiderska-Oslo

Negldesigner i over 17 år

Hun har vært en negldesigner i over 17 år. Hun har studert under flere store internasjonale navn i USA, Russland, Italia og Polen.​Magdalena har vært instruktør siden 2010, Slowianka instruktør siden 2017. Hun vant 1 plass i NM og holder kurs for neglteknikkere over hele landet.​

Estetika by Anna Monika